Menu Sluiten

Onderhoud Brandblussers


Onderhoud brandblussers

Informatie over onderhoud brandblussers.

Onderhoud van brandblussers is een klein onderdeel van de huisbeveiliging zijn. Daarom is het zo belangrijk om goed voor uw brandblusser te zorgen. Gespecialiseerde bedrijven in brandblussers nemen de tijd en zorg voor u, want zij willen dat iedereen zich thuis veilig voelt. Met een juist onderhoudsprogramma kan u er zeker van zijn dat alle brandblussers altijd werken als dat nodig is.

Testen door TNO, het onderzoeksinstituut voor materiaalkunde van de Nederlandse overheid, hebben aangetoond dat nieuwe Onderhoud van Brandblustabletten tot minstens vijf jaar na opening actief blijven.

In vergelijking met andere actieve stoffen die in de handel verkrijgbaar zijn, blust de tablet van het merk Expert de brand door te voorkomen dat zowel de vlammen als de verbrandingsproducten na het blussen weer opstijgen.

Dit is een veilige vervanger voor Halon en CO2 blussers; Onderhoud van Brandblussers werd getest in samenwerking met de autoriteiten en is een goedgekeurd alternatief voor Halon in gebouwen.

Expert in brandblusapparatuur!

Uw brandblusser is er voor u als er brand ontstaat. Maar het heeft ook regelmatig onderhoud nodig. De voordelen van een tijdig onderhoud van brandblussers zijn veelzijdig en algemeen bekend.

Brandblussers maar ook brandhaspels en noodverlichtingen dienen jaarlijks gekeurd te worden. Dit laat je doen vanaf het eerste jaar na ingebruikname en zo lang het toestel mag gebruikt worden.

Een brandblusser is een klein maar praktisch toestel.

Hij moet levens en dure materialen behoeden voor verbranding door vuur. Een brandblusser is een doeltreffend middel om branden te blussen. Zorg echter regelmatig voor uw brandblussers en houd u veilig.

Een zachte kloptest om de zes maanden, één keer per jaar de druk controleren en één keer per jaar de inhoud legen zijn niet te veel voor uw onderhoud.

Info over onderhoud brandblussers

Het laatste nieuws over Onderhoud brandblussers

Het onderhoud van brandblussers.

Onderhoud van brandblussers is essentieel om ze optimaal voor u te laten presteren.

Het onderhoud van brandblussers is een heel eenvoudig proces, maar niet veel mensen lijken te weten hoe ze het correct moeten doen.

Onderhoud brandblussers bij voorkeur periodiek zodat ze steeds gebruiksklaar zijn in geval van brand. De intervallen voor het onderhoud van brandblussers zijn in de NEN 2559 voorzien.

Het tarief van een controleabonnement is afhankelijk van het aantal te controleren blustoestellen of brandslanghaspels per locatie.

Meer info over onderhoud brandblussers nu op allfiresecurity.be.

Tags

Brandblusser Demonteren | Brandblusser Schoonmaken | Brandblussers Gebruiksklaar Houden | Brandblussers Offerte Op Maat | Brandblussers Wettelijk In Orde Brengen | Expert Brandblussers | Jaarlijks Nazich |