Menu Sluiten

Persslangen


Persslangen

Informatie over persslangen.

De persslang wordt normaal gebruikt voor brandbestrijding en voor de levering van water om brand te bestrijden. Persslangen zijn er in verschillende maten.

Persslangen dienen te voldoen aan de eisen van brandweerkorpsen.

De brandslang is meestal volledig gemaakt van PVC, en het heeft kenmerken van geen giftige geur, licht van gewicht, hoge treksterkte, duurzaam, niet-ontvlambaar en flexibel. Het wordt gebruikt voor het bestrijden van brand.

Persslangen, brandweeruitrusting individueel, hoge druk en uitzetbaar versterkt met gaasslang.

De persslang van de brandweer is van hoge kwaliteit en getest en wordt steeds gebruikt en wordt beschouwd als van de brandbestrijdingsuitrusting.

Persslangen zijn de meest gebruikte brandbestrijdingsslangen, de slang is gemakkelijk verplaatsbaar en flexibel, de hoeveelheid water kan groot zijn, de druk is op elk moment instelbaar, over het algemeen bevestigd in speciale brandweerwagens.

Persslangen zijn slangen die gebruikt worden voor de afvoer van een vloeistof. De meest courante toepassing hiervan is de brandweerslang.

Met deze slang is het onmogelijk om water aan te zuigen omdat deze slang dan dicht slaat. Dit type slang wordt uiteraard zeer veel gebruikt bij de brandweer maar heeft ook vaak toepassingen in de industriele wereld en de landbouw.

Brandweerlieden zijn de eersten die ter plaatse komen en blussen.

Afhankelijk van hun taken kunnen zij worden uitgerust met verschillende soorten persslangen.

Persluchtslangen zetten de opgewekte perslucht vanuit een compressor om in machinebewegingen.

De persslang kan zijn opgebouwd uit natuurlijke vezels, zoals vlas, dat bij nat worden zwelt en het weefsel waterdicht maakt. Persslangen opgebouwd uit andere natuurlijke vezels moeten zijn voorzien van een rubber of kunststoffen voering.

Persslangen gebouwd uit geheel synthetische materialen zijn rotvrij en bestand tegen invloeden van zuren.

Info over persslangen

Bericht over Persslangen

Er bestaan ook slangenbedrukmachines om persslangen te bedrukken.

Compressieslangen worden gebruikt in toepassingen die een hoge druk vereisen. Compressieslangen worden ook gebruikt in de landbouw, bij vrachtwagens en in bouwmaterieel.

Er zijn veel verschillende fabrikanten van compressieslangen.

Compressieslangen zijn een essentieel onderdeel van het brandstoftoevoersysteem in boten en vrachtwagens. Hun belangrijkste functie is brandstof van de tank naar de motor te brengen en een druk in stand te houden die de motor soepel laat draaien.

Meer info over persslangen nu op allfiresecurity.be.

Tags

Jaarlijks Nazicht Persslangen | Keuring Persslangen | Leveranciers Nazicht Persslangen | Leveranciers Onderhoud Persslangen | Leveranciers Persslangen | Nazicht Persslangen | Offerte Op Maat Persslangen |